Gdańsk - Politechnika Gdańska : ośrodek zdrowia / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1980)
Przedstawia budynek szpitala studenckiego przy Politechnice Gdańskiej, około 1985 roku.