[Afisz. Incipit] Z inicjatywy Związku Zawodowego ... w dniu 11-go kwietnia 1948 r. odbędą się ... Igrzyska sportowe. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o igrzyskach na stadionie miejskim w Kwidzynie.