Solidarność dziś sukces jutro. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1983)
Afisz z hasłem.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1970-2000.