[Afisz teatralny] Lilian Hellman - Lisie gniazdo : Sztuka w 3 aktach / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1955)
Afisz teatralny informujący o spektaklu w 1955 r. Reżyseria: Łazarz Kobryński, scenografia: Feliks Krassowski.