[Afisz. Incipit:] Komitet Obchodu "Święta Morza" w Gdyni ... urządza Koncert Muzyczno-Recytatorski udział biorą: Artyści Teatru "Wybrzeże" ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o koncercie 29.06.1948 r. w sali Teatru Miejskiego "Wybrzeże" w Gdyni.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); 1901-2000; 1945-1989; Święto Morza; Obchody; Gdynia (woj. pomorskie); Afisz