Dr. A. Wagner G. H. Busse 1858. - Busse, Georg, Heinrich (1810-1868) (Druck v[on] J. Hesse, 1858)
Przedstawia portret dr. Albrechta Wagnera, postać siedząca w półpostaci w lewo, przy stoliku. Poniżej kompozycji litografowane faksymile podpisu portretowanego.