Zum 50jährigen Stiftungsfeste der g. u. v. St. Johannis - Loge Memphis zu Memel : den 23sten Februar 1826 gedichtet vom Br. Frans Intelmann Secretair und in Muisc gesetzet vom Br. Eisrich. ([Gdańsk] : s.n., 1826)
Druk z tekstem pieśni masonów gdańskich.
Miejsce ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Na stronie tytułowej Gedruckt beim Br. F. W. Horch.
Keywords: Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Pieśni niemieckie -- 19 w. -- teksty