[Afisz. Incipit:] W gmachu Zarządu m. Gdyni nastąpi w dniu 7 lipca r.b. ... otwarcie wystawy projektów konkursowych na herb m. Gdyni. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wystawie.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Herby miejskie; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne