[Nieprawidłowo parkujące samochody] / fotografia E. Pawłowski. - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia dźwig usuwający Fiata 126p z ulicy Św. Ducha w Gdańsku, 1979 r.