[Afisz. Incipit] Dzieci Świetlicy Caritasu dają przedstawienie dla dzieci ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wydarzeniu, które miało miejsce w Ognisku Harcerskim przy. ul Wajdeloty 29.03.1948 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.