Ex Libris Elżbiety Babińskiej R. Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1971)
Przedstawia dwie półpostacie w hełmach i skafandrach. U góry napis: Ex Libris Elżbiety Babińskiej. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.