[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Na podstawie rozporządzenia Rady Ministrów ... o obowiązku odstępowania zwierząt pociągowych, wozów ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązku zgłoszenia się do Starostwa Morskiego na spis pojazdów.