[Długie Pobrzeże] - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Gdynia, 1945)
Przedstawia Tadeusza Bejma na Zielonym Moście, w głębi widoczne Długie Pobrzeże, około 1965 roku.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Data na podstawie przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Most Zielony (Gdańsk); Gdańsk (woj. pomorskie); Śródmieście (Gdańsk ; część miasta)