Kościół św. Jakuba [!] - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1983)
Przedstawia kościół Bożego Ciała w Gdańsku, widok od strony ul. 3 Maja, 1983 r.
Data i tyt. na rewersie ręką fotografa.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie