Ex Libris Pepita Pallé / F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). ([wydawca nieznany], 1960)
Mężczyzna stojący przed wielką rzeźbą głowy z kwiatami, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Pepita Pallé. Sygnatura artysty i nr dzieła: 164 w obrębie kompozycji.