Ex Libris Pepita Pallé - Saez, Julio Fernandez (1924- ).; Pallé, Pepita ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1960)
Mężczyzna stojący przed wielką rzeźbą głowy z kwiatami, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Pepita Pallé. Sygnatura artysty i nr dzieła: 164 w obrębie kompozycji.
Data według podanej bibliografii.
a Strona Die Deutsche Exlibris-Gesellschaft, dostęp 27.05.2019
Keywords: Ekslibrisy -- Hiszpania -- 20 w