Nasza Soiva ! Wykładniki więzi między kibicami klubu siatkarskiego Asseco Resovia / Wioletta Kochmańska, Maria Krauz. - Kochmańska, Wioletta
Słowa kluczowe: socjolekt, więź, wspólnota totemiczna, językowe wykładniki wspólnotowości, przyśpiewka kibica.