Ludo Segers Ex Libris Eroticis / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1969)
Nagi mężczyzna podglądający przez dziurę w płocie, u dołu napis: Ludo Segers Ex Libris Eroticis. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.