Mecz piłki nożnej Związek Zawodowy Pracowników Samorządowych - Państwowy Przemysł Rybny. (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o meczu, który miał miejsce 19.10.1947 r. na Stadionie Miejskim w Gdyni.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- plakaty