Obwieszczenie w sprawie składania wniosków o "zaświadczenia zamieszkania" (karty wybrzeża) / J. Kawczyński, St. Pukasiewicz. - Kawczyński, Józef (1892-1957) ([s.n.], 1946)
Afisz z treścią obwieszczenia.