E. Meyerheim. ([Niemcy], 1860)
Przedstawia portret w całej postaci, przy sztaludze Friedricha Eduarda Meyerheima (1808-1879).
Autor nieznany, praca niesygnowana.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł.
Miejsce i czas powstania według biografii portretowanego.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w; Grafika portretowa -- 19 w