Bibliothek Der Albrecht Dürer Haus-Stiftung Nürnberg W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1987)
Przedstawia w obramowaniu utworzonym z dwóch rogów obfitości, z których wysypują się winne grona, monogram Albrechta Dürera, u dołu, po prawej stronie napis: Bibliothek Der Albrecht Dürer Haus-Stiftung Nürnberg. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.