24 Doroczna Wystawa / Jakubowski. - Jakubowski, Krzysztof (1946- ). ([wydawca nieznany], 1978)
Plakat wystawy, która miała miejsce w Klubie Międzynarodowym Książki i Prasy w Gdańsku w sierpniu 1978 r. Na druku: drzewo wyrastające z Głównego Miasta w Gdańsku. Nazwisko autora na jedenej z gałęzi po lewej stronie. Obok tytuł: Gdańskie Towarzystwo Fotograficzne.