Fronte der Kapelle nach der H. Geistgasse zu [...] A. Ballersteadt Danzig Photograph Atelier. - Ballerstaedt, Albert (A. Ballersteadt Danzig Photograph Atelier, 1870)
Widok zimowy frontu Kaplicy Królewskiej od północnego wschodu, w głębi widoczny fragment ulicy św. Ducha. Ok. 1870 - 1878 r.