[Julienhof] - Prothmann, Hermann (Königsberg : H. Prothmann, 1855)
Przedstawia zabudowania gospodarcze folwarku w Julinie koło Iławy, ok. 1865 r.
Data wg biogramu fotografa i przedstawienia. Tyt. wg odręcznego opisu na rewersie.