Exlibris Salvatore Bono / [Lorenzo Alessandri]. - Alessandri, Lorenzo (1927-2000) ([wydawca nieznany], 1958)
Na otwartej książce stoi murzyńska figurka kobiety, napis u góry: Exlibris, u dołu: Salvatore Bono. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji.