[Afisz. Incipit] Celem upowszechnienia najpotrzebniejszych wiadomości z dziedziny muzyki i śpiewu ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o bezpłatnym miesięcznym kursie umuzykalnienia w Domu Ludowym od 13 września 1948 r. Wykładowca: Lubomir Szopiński.