Ulica Długa, przed odbudową, widok zniszczeń z ruin poczty [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1950)
Przedstawia ruiny kamienic przy ul. Długiej, widok w kierunku Bramy Złotej, 1950 r.