Ulica Długa, przed odbudową, widok zniszczeń z ruin poczty - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1950)
Przedstawia ruiny kamienic przy ul. Długiej, widok w kierunku Bramy Złotej, 1950 r.
Tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie