[Afisz. Incipit] W sali św. Józefa odbędzie się mecz bokserski pomiędzy Gdynia Z.K.S. "Morski" - Tczew Z.S. "Spójnia" ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o meczu 14.04.1949 r.
Keywords: Boks -- Polska -- Tczew -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.