Miejski Komitet Budowy Warszawy w Sopocie organizuje dnia 8 września 1951 r. o godz. 21-szej w salach Grand Hotelu Wielką Zabawę Taneczną / Miejski Komitet Budowy Warszawy w Sopocie. ([s.n.], 1951)
Afisz inf. o zabawie, która miała miejsce w salach Grand Hotelu.