Stocznia Gdańska im. Lenina : "Isla Salango" na pochylni B-1 budowany dla Ekwadoru / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia statek "Isla Salango" na pochylni B-1 w Stoczni Gdańskiej, 1979 r.