El Gianni Mantero Z. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1968)
Przedstawia ukoronowane litery GM, napis: El Gianni Mantero. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.