Ex Libris Rolando Loewenstein / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1983)
W woreczku łąka z dmuchawcami, u dołu napis: Ex Libris Rolando Loewenstein. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.