Ex Libris Tadeusza Petrowicza - Krzywka, Ryszard (1925-2009).; Petrowicz, Tadeusz (1924-2019). ([S. l., 1957)
Przedstawia w ramce jelenia stojącego przy drzewie, w którego pień wbita jest strzała. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Tadeusza Petrowicza. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.