Elementa Lernejo nro 8 je nomo de Jan Matejko, Sopot, Pollando : 25 La lernejon karakterizas eduksistemo, kiu baziĝas je la arto kaj Lingvo Internacia Esperanto / Lorenczuk. - Lorenczuk, Jan ([wydawca nieznany], 1972)
Plakat szkoły sopockiej z esperanto. Na plakcie: symboliczny budynek z zielonymi gwiazdami.