Elementa Lernejo nro 8 je nomo de Jan Matejko, Sopot, Pollando : 25 La lernejon karakterizas eduksistemo, kiu baziĝas je la arto kaj Lingvo Internacia Esperanto - Lorenczuk, Jan. (Gdańsk [wydawca nieznany], 1972)
Plakat szkoły sopockiej z esperanto. Na plakcie: symboliczny budynek z zielonymi gwiazdami.
Keywords: Esperanto (język sztuczny) -- Polska -- Sopot -- druki ulotne; Plakaty -- 1945-1990.