Zaczarowany świat Chagall / A. Pągowski. - Pągowski, Andrzej (1953- ). (Państwowy Teatr Żydowski im. E. R. Kamińskiej, 1989)
Plakat przedstawienia Państwowego Teatru Żydowskiego im. E. R. Kamińskiej w Warszawie ; wioska, twarze wrysyowane w koguta.