Quamlibet aversum, vidit mea Mens quoq, vidit Lucis ... / I. v. Munnickhuysen. - Van Munnickhuyssen, Johannes Willemsz (ok. 1654- ) (1680)
Przedstawia portret w popiersiu gdańszczanina Beniamina Engelcke (1677-1681).