[Afisz. Incipit] Koło Opieki Rodzicielskiej przy Szkole Podstawowej nr 15 w Gdańsku-Wrzeszczu urządza ... Wielki Bal Karnawałowy ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o imprezie 1.02.1949 r. w sali Bratniej Pomocy Akademickiej "Tivoli" Aleja Rokossowskiego nr 43.