[Afisz. Incipit] Koło Opieki Rodzicielskiej przy Szkole Podstawowej nr 15 w Gdańsku-Wrzeszczu urządza ... Wielki Bal Karnawałowy ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o imprezie 1.02.1949 r. w sali Bratniej Pomocy Akademickiej "Tivoli" Aleja Rokossowskiego nr 43.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.