Dni morza dni Gdańska : 23-29. czerwca 1967. - Zborowski, Czesław; Święto Morza (1967). (Gdańsk : [s.n.], 1967)
Plakat. Herb Gdańska z flagą państwową zanurzony w morzu.
Nazwisko autora na lewej krawędzi.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty