Preisliste PR 46 : für Flaschenweine und Spirituosen Herbst 1925 - Carl Keller Danzig ([Gdańsk : s.n., 1925)
Cennik winiarnii Carl Keller Danzig jesień 1925 znajdującej się przy Hundegasse (Ogarna) 101.
Data wyd. na pdst. treści.
Keywords: Carl Keller Danzig; Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Wino -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.