Zarządzenie Prezydenta Miasta Gdyni w sprawie oczyszczenia obszaru miejskiego z zalegających nieczystości / P. Stolarek. - Stolarek, Piotr (1908-1976) (Prezydent Miasta Gdyni, 1947)
Afisz z zarządzeniem z 12 lutego 1947 r.