[Afisz. Incipit] Zarządzenie starosty powiatowego w Malborku w sprawie przymusowego ochronnego szczepienia świń ... / A. Kalinowski. - Kalinowski, A. (samorządowiec) ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z zarządzeniem starosty powiatowego w Malborku informujący o przymusowych szczepieniach świń, 4.04.1947 r.