Ex Libris Ladislava Nováka V. P. - Polivka, Václav (1895-przed 1943) (1929)
Przedstawia scenę, na której na tle zbudowań zamkowych stoi Arlekin. U dołu napis. Ex Libris Ladislava Nováka. Sygn. aut. w obrębie kompoz.