Ex Libris Geert Van Der Zee / H. Fajlhauer. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) ([wydawca nieznany], 1980)
Przedstawia dwa stojące bociany, u dołu tłoczony napis: Ex Libris Geert Van Der Zee. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.