[Afisz. Incipit] Obwieszcznie w sprawie rejestracji lekarzy i położnych ... - Zakrzewski, Henryk (1897-?). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz z treścią obwieszczenia z 10.02.1950 r.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.