Do świata pracy Wybrzeża - Klub Artystów Wybrzeża (Gdańsk). Zarząd (Gdańsk : [s.n.], 1946)
Ulotka nawołująca do wpłacania na Fundusz Sztuki i Kultury Artystycznej z października 1946.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła