Volksspende für die deutschen Kriegs- und Zivilgefangenen. (Danzig : Danziger Allgemaine Zeitung, 1917)
Afisz nawołujący do udziału w zbiórce pieniędzy.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne